Miért válassz minket?

Mert célunk olyan eszközöket és szolgáltatásokat nyújtani, melyekkel eredményesebben tudnál megjelenni a célközönséged előtt.

working_group_small

Egy grafikai stúdió

Arculati elemeket és élményeket készítünk virtuális és kézzel fogható felületekre

A vállalkozásunk kulcsfontosságú szolgáltatásai a honlapfejlesztés, látványtervezés, általános grafikai tevékenység és egyéb tartalomfejlesztés. Az elkészített honlapok prémium megjelenést, könnyű elérhetőséget és egy fejlett marketingeszközt biztosíthatnak számodra. Látványterveink segítségével pedig könnyedén elkápráztathatod partnereidet és versenytársaidat is. A szolgáltatásaink segítségével ki tudsz tűnni a versenytársaid közül, így a célközönséged jóval nagyobb részét is tudod érni.

Jellemzően milyen projektjeink voltak idáig?

Az elmúlt években számos különböző kaliberű grafikai, animációs és webfejlesztési projektben volt lehetőségünk közreműködni. Az ott szerzett tapasztalatainkkal kívánjuk a leendő partnereink minden grafikai igényét kielégíteni, legyen szó akár egy kiadvány szerkesztésétől egy bemutatkozó animációs videó elkészítéséig.

Webfejlesztés
Látványtervezés
Grafikai tervezés
Közösségi média marketing

Szopcsák György

CEO, Látványtervezés, webdizájn


Kiss Lőrinc

Egyedi PHP környezet fejlesztés


RÓLUNK MONDTÁK

 • Jakabos Bálint
  Minden kért anyagot jó minőségben, és időben kaptunk meg. Bármilyen változtatást készségesen megcsinált.
  Jakabos Bálint
  Meplab Kft.
 • Kiszel Erzsébet
  Látványtervezésben számtalanszor kértem már a segítségüket, és minden esetben rövid idő alatt színvonalas terveket kaptam tőlük. Ajánlom őket mindenkinek, aki egy megbízható látványtervező csapatot keres.
  Kiszel Erzsébet
  BME - építészmérnök hallgató
 • Topor Máté
  Amikor én adtam nekik bármilyen feladatot, azt szó nélkül, korrektül idő előtt meg tudták csinálni, és ez nekem nagyon pozitív volt. Az volt az egészben a legjobb, hogy mikor együtt dolgoztunk, akkor átadtam nekik a tudásomat, és ezt elég jól használják is, ezért mindig is pozitív volt velük dolgozni.
  Topor Máté
  Matopdesigns
 • Szűcs Mónika
  Megbízhatóak, kreatívak és csak minőségi munkát adnak ki a kezük közül. Remélem a jövőben is lesz alkalmam együtt dolgozni velük.
  Szűcs Mónika
  SZIE-YBL - építészmérnök hallgató
 • Soós Péter
  Bármilyen kérés volt, a válasz mindig az volt, hogy: megoldjuk. Segítőkész, gyors, konstruktív. Látszik, hogy szereti a munkáját.
  Soós Péter
  VitalPlus Trade Kft.
 • Ötvös Sándor
  Szakértelme, gyors és rugalmas hozzáállása nem csak megkönnyítette a munka menetét, hanem elősegítette a projekt gördülékenyebb előrehaladását.
  Ötvös Sándor
  IAESTE Hungary projektvezető
Magyar