Slide Animáció készítés 2D/3D Az egyik legjobb módja annak, hogy bemutasd magad, nem más mint egy rövidfilm készítése. Legyen szó hagyományos vagy animációs technológiával készültről.

Azt tudtad, hogy az animációs reklámok közel 30 százalékkal nagyobb elkötelezettséget tudnak kelteni a nézőkben?

Ültesd bele a néző fejébe a mondanivalódat egy animációs videó segítségével!
ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Slide A jövő technológiája AR + VR fejlesztés Egyre több és több vállalat vezeti be, hogy virtuális valóság vagy kiterjesztett valóság alkalmazásával ismerteti meg a vevőivel a termékeit.

Gondolj bele milyen érzést tudnál átadni a közönségednek egy ilyen eszközön keresztül? Mivel a mai marketingben a legfontosabb szerepe az érzeteknek van, ezért ez az eszköz kifejezetten alkalmas lehet különböző termékek szolgáltatások bemutatására. Legyen az egy építészeti látványterv vagy akár egy új kialakítású használati tárgy.
ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Slide macbook Mert minden előállítható 3D Modellezés Ha gyártó vagy biztos találkoztál már azzal a helyzettel, hogy egy-egy új próba termék elkészítésekor, rengeteg felesleges költség felmerül a legyártásakor. A modellek készítésével és azok esetleges kinyomtatásával, könnyedén megspórolhatod az előállításához szükséges gépek eszközök költségeit. Van egy olyan cipő készítő vállalat aki a honlapján elhelyezett egy nyers modellt a legújabb kollekciójából, és azt a vásárlók egyenként testre szabhatták? Mondanom se kell, hogy a megrendelők imádták ezt a lehetőséget.
Mit gondolsz a te piacod mennyire lelkesülne fel egy ilyen lehetőség hallatán?
ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Slide empty phone IOS/Android Applikáció fejlesztés Légy mindig elérhető a vásárlóidnak, legyen saját applikációja vállalkozásodnak! Miért? A fiatalabb generációk nem bírnak meglenni az okos eszközeik nélkül, ezzel elérheted, hogy mindig a kéznél legyél számukra. Emellett rengeteg hasznot hozhat neked, arról nem is beszélve, hogy direktben tudsz velük kommunikálni, de még az elkötelezettségüket és melletted való lojalitásukat is növelheted. ÁRAJÁNLATOT KÉREK
Ugye te sem szeretnél lemaradni?

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és hamarosan megkeresünk, hogy a lehető legideálisabb ajánlatot tudjunk adni neked.

  1. VR/AR fejlesztésApplikáció fejlesztésAnimáció készítésModellezés

*Kitöltése kötelező
Nyugalom, nem küldünk spamet, azokat mi is utáljuk, az adatvédelmi törvényeket pedig tiszteletben tartjuk.

Magyar